Bucharest Wheels Arena va fi organizat în Centrul Expoziţional Romexpo între 8 şi 10 iunie 2012, pe o suprafaţă exterioară şi interioară de peste 40.000 mp. Din dorinţa de a prezenta vizitatorilor un spectacol inedit, organizatorii au inclus în programul evenimentului demonstraţii de raliu, offroad, enduro şi atv, strong men, arm wrestling şi multe alte surprize.
În premieră naţională, la Bucharest Wheels Arena, sub patronajul Mirelei Pirjol, se va organiza primul concurs naţional de Arm Wrestling dedicat exclusiv femeilor. Pe parcursul celor trei zile şi trei nopţi organizatorii estimează prezenţa a peste 50.000 de vizitatori care vor putea participa la diverse concursuri şi provocări răsplătite cu premii pe măsură.
De asemenea, timp de trei zile 1.000 dintre cele mai scumpe maşini din România vor fi prezente la Bucharest Wheels Arena, unde vor fi expuse şi aparate de zbor. În cadrul evenimentului, va exista şi un salon de tatuaje body piercing şi body paintings. Conform organizatorilor, în România, circa 25% dintre tinerii cu vârste între 18 şi 30 de ani au cel puţin un tatuaj.
Preţul unui bilet valabil pentru o zi este de 20 de lei, iar pentru un abonament valabil trei zile, preţul este de 30 de lei. Cazarea în zona camping pentru trei zile este de 30 de lei, cu acces gratuit pentru o singură persoană la activităţile Bucharest Wheels Arena.
Sursa: Agerpres