Duminică este ziua derby-urilor în Europa, cu întâlniri de maxim interes pentru toți fanii fotbalului de calitate, jocuri precum cele dintre Manchester United și Liverpool sau dintre FC Barcelona și Real Madrid. Este de așteptat ca acest interes asupra partidelor să se regăsească și la casele de pariuri sportive. Așadar, pentru pasionați, sunt selectate în acest articol inclusiv trei ponturi la pariuri online disponibile pe www.unibet.ro la cote foarte atractive. Iată 3 meciuri de top în week-end și idei pentru pariori:

DinamoRapid 

Sâmbătă, de la ora 20:30, Dinamo primește vizita rivalei Rapid, într-o întâlnire ce poate fi urmărită în direct la posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport Plus. Meciul este derby prin prisma renumelor celor două formații și a numărului de fani, în condițiile în care niciuna dintre echipe nu a mai strălucit în ultimii ani. În ultimul joc oficial direct, acum mai bine de 6 ani, Dinamo s-a impus cu 2-0. De atunci, Rapid a decăzut puternic, dar și-a revenit și pare mai în formă decât Dinamo, care se confruntă cu probleme financiare semnificative.

Rapid ocupă locul 6 în clasament și vine după o victorie cu CFR Cluj, în timp ce Dinamo este pe locul 15, având un singur meci câștigat în acest sezon. Rapid pare că are superioritate inclusiv în ceea ce privește lotul, dar ambele echipe suferă în atac (15 goluri marcate de Rapid, 10 de Dinamo). Ținând cont de toate acestea, poate fi o idee bună selecția dublă Victorie Rapid și sub 4.5 goluri, la o cotă de 2.25 disponibilă în secțiunea Pariuri Combo de la Unibet.

FC Barcelona – Real Madrid 

El Clasico propune un nou episod duminică, de la ora 17:15, în direct la TV pe Digi Sport 1, Look Sport și Telekom Sport. Clienții activi ai Unibet pot urmări meciul FC Barcelona – Real Madrid online pe platforma operatorului, prin Live Streaming.

Real Madrid ocupă locul 2 în La Liga, în spatele liderului Real Sociedad, venind după o înfrângere suferită în fața celor de la Espanyol. Cu două puncte sub madrileni, Barcelona se situează pe locul 7 în clasament. Lupta este strânsă în campionatul Spaniei, astfel că fiecare punct este foarte important pentru orice echipă cu pretenții la titlu și la calificarea în cupele europene.

Cu un start destul de modest, este greu de crezut că Barcelona se va putea impune în fața principalei rivale, chiar dacă joacă pe teren propriu. Real Madrid nu a pierdut în ultimele trei deplasări de pe Camp Nou și are o singură înfrângere în ultimele opt deplasări. Ne putem aștepta totuși la un meci foarte ofensiv, plin de spectacol, demn de statutul El Clasico. La Unibet se poate obține cota 2.25 prin combinația X2 și ambele marchează.

Marseille – PSG

Și meciul Marseille – PSG din campionatul Franței este disponibil prin Live Streaming pentru clienții activi ai agenției de pariuri Unibet. Partida, care se va desfășura duminică, de la ora 21:45, este transmisă la TV de Digi Sport 3, Telekom Sport 3 și Look Sport.

Așteptările sunt maxime de la PSG, cu un lot impresionant și ambiții dovedite pe teren până acum. PSG are 27 de puncte în clasament (locul 1), în timp ce Marseille ocupă locul 3, având cu 10 puncte mai puțin. Gazdele meciului de duminică seară din Ligue 1 au  o singură victorie în ultimele 4 jocuri. De asemenea, PSG s-a impus fără excepție în ultimele 8 meciuri cu Marseille, ba chiar nu a primit gol în 6 dintre acestea. Astfel, se poate paria pe faptul că oaspeții se impun fără gol primit – cotă excelentă la Unibet: 2.90.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.