Din nou doliu pentru clubul de fotbal feminin Piros Security din Arad. După antrenorul Florin Bugar, decedat la vârsta de 49 de ani, din cauza infecţiei cu virusul SARS-Cov-2, în luna octombrie, acum echipa a pierdut şi una din cele mai valoroase jucătoare.

Alice Cociuba avea doar 21 de ani. Tânăra a decedat în noaptea de Ajun, în urma unui accident rutier.

Nu s-a asigurat înainte de a trecere linia de cale ferată

Sportiva a condus o maşină BMW X5, pe raza localităţii Ineu. La o trecere la nivel cu cale ferată simplă, fără bariere, dar semnalizată corespunzător, maşina a fost acroşată de trenul Regio 160249, care se deplasa pe direcţia Arad-Gurahonţ.

Din păcate, tânăra nu s-a asigurat înainte de a trecere linia. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să o resusciteze pe Alice Cociuba aproximativ 45 minute, însă nu au putut să-i salveze viaţa, scrie adevarul.ro.

În maşină s-au mai aflat încă trei persoane, care au reuşit să iasă din maşină. O tânără de 22 de ani a fost dusă la spital, pentru îngrijiri medicale.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conform procedurii, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

A jucat și pentru Națională

”Încă o veste tragică loveşte echipa noastră chiar în seara de Ajun. Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 Decembrie în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată.

Pentru echipa noastră Alice a evoluat timp de 3 sezoane, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS Ineu fotbal Feminin şi CFR 1933 Timisoara-fotbal feminin dar şi pentru echipa Naţională a României.

Clubul transmite sincere condoleanţe familiei! Drum lin spre cer, Alice!”, au transmis cei de la clubul Piros Security.

Alice Cociuba era membră a echipei naţionale de fotbal feminin, acolo unde a fost secţionată de Florin Bugar, antrenorul decedat în această toamnă.

”Încă aştept momentul să aud că totul este bine şi să ne vedem în vestiar cu bine, dar din păcate viaţa este atât de nedreaptă! Aţi fost omul care pe mine m-a învăţat să joc fotbal, în toţi anii în care am fost sub aripa dumnevoastră atât la club cât şi la Naţionala şi nu numai!

Aţi fost şi veţi rămâne pentru mulţi dintre noi un profesor! Nu te voi uita niciodată”, scria Alice Cociuba pe Facebook, după moartea antrenorului Florin Bugar.