“Au făcut o confuzie la Sectorul 1 legat de plata taxelor pe care le plătea agentul plătitor. Trebuiau plătite, au fost plătite. De fiecare dat s-a dus cu hârtia, i-a ridicat poprirea pe conturi din bănci, la trei luni din nou s-a pus pentru că ei nu au operat în calculator. A fost poprită de trei ori şi s-a dus cu adeverinţa că plata e făcută”, a afirmat Traian Băsescu.

El a mai spus că tot fiica sa nu a putut primi o adeverinţă de la ANAF Sectorul 2 pentru că dosarul rămasese la Sectorul 1, acolo unde avusese domiciliu.

Băsescu i-a cerut lui Cîţu să intervină în această zonă pentru că “suntem în epoca de piatră”.

“Acum avea nevoie de o adeverinţă că nu are datorii. S-a mutat în Sectorul 2, dar dosarul nu a plecat de la Sectorul 1 şi nu poate să îi dea de la Sectorul 2 acea adeverinţă pentru că dosarul e la Sectorul 1. S-a dus cu cererea să i se dea ei dosarul să-l ducă la Sectorul 2. Domnu’ Cîţu, suntem în epoca de piatră şi nu e vina dumneavoastră. Lucraţi aici. Dacă ai ajuns să îţi vezi dosarul dus la noul domiciliu, să faci o cerere pe propria răspundere că îţi iei dosarul şi îl duci la Sectorul 2”, a mai afirmat Băsescu.

Fostul președinte a vorbit și despre revenirea fiicei sale în politică. ”Foarte bine! Are 3 copii. Are și pentru cine și are și cine să o voteze.”, a adăugat Băsescu.