Mirel Palada l-a întrebat pe Traian Băsescu dacă așa vorbește el în general sau dacă a consumat ceva alcool înainte de emisiunea la care participa si Victor Ciutacu. Acesta a intervenit imediat și l-a oprit pe Palada, însă Traian Băsescu nu l-a iertat pe sociolog.

„Nu puteți rezista mai mult de 50 de minute fără să deveniți porc”, i-a spus Traian Băsescu, care l-a luat la țintă și pe Victor Ponta.

„Băi ce le știi pe-alea bune, Victore”, i-a replicat fostul președinte atunci când Victor Ponta încerca să explice ce înseamnă o stângă puternică.

Traian Băsescu a spus că va îndemna electoratul PSD să aleagă Klaus Iohannis.

”Uitaţi-vă la PSD, au primit 46% încredere. Nu au ştiut ce să facă cu acele procente. (…) În condiţiile în care au mărit salarii, au mărit pensii, au ajuns la rezultatul la care am ajuns eu anunţând reducerea salariilor. Cum e posibil: câtă lipsă de capacitate de a lucra, ca partid politic, să ai? Dar nu aş plânge PSD-ul, eu m-aş asigura să o putere de dreapta probabil va fi mai exigentă cu cheltuirea banilor în domeniul social dar va îndrepta resursa către investiţii eu sper că vor reuşi să facă un echilibru, pentru că nimeni nu spune că nu trebuiau mărite pensiile sau salariile.”, a declarat Traian Băsescu.