Tragedie fără margini în lumea filmului. Un actor extrem de cunoscut de la Bollywood s-a sinucis. Este vorba despre Sandeep Nahar, care nu a mai putut rezista presiunii la care era supus de soția sa și de mama acesteia.

Se pare că înainte de a se sinucide, actorul a făcut un live pe Facebook în care a povestit momentele dificile prin care trece de luni de zile. Mai exact, Sandeep Nahar a fost împins la sinucidere din cauza relației toxice în care se afla de ceva vreme.

Acesta se certa des cu soția sa și era șantajat, iar acești factori și-au pus serios amprenta asupra minții dar și a sufletului său, lucru care nu a avut decât o singură scăpare, sinuciderea.

Într-un live postat pe rețelele de socializare, actorul cunoscut de la Bollywood a orbit despre calvarul prin care trece. După patru ore de la filmare, acesta a fost găsit mort.

„S-a sinucis din cauza unei relații toxice. Cred că în societatea de acum bărbații sunt mai nesiguri decât femeile, deoarece o acuzație falsă a femeilor poate ruina viața bărbaților”, a declarat un apropiat al actorului, notează indianexpress.com.

Tragedie la Bollywood

Deși a trecut în ultimii doi ani, actorul a trecut printr-un chin cumplit alături de soția sa, Kanchan, el preciza ca aceasta să nu fie trasă la răspundere.

„Acum, va trebui să fac acest pas fericit, deoarece această viață nu mi-a arătat decât iadul”, a spus artistul indian, care înainte mărturisea că a încercat să aibă o relație mai bună cu cea de lângă el.

De menționat este faptul că bărbatul a fost găsit fără suflare în locuința din Mumbai, India, chiar de soția sa, care a alertat imediat Salvarea. El a fost transportat la spital, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul.

„Sandeep Nahar își împărtășește suferința într-o relație toxică chiar înainte de a muri prin sinucidere. El spune că poți duce orice alt stres, dar nu acesta, dat de o soție psihotică, controlantă, abuzivă. A încercat destul, dar nu mai poate suporta”, este un mesaj de pe Twitter care vorbește despre suferința actorului indian din ultima vreme.