Tragedie fără precedent în România! Un adevărat campion s-a stins din viață. A fost singurul român care a reușit o asemenea performanță

Constantin Florescu, cunoscut și sub numele de Rocky Floriano, a decedat la vârsta de 42 de ani din cauza unui infarct. Regretatul sportiv a fost singurul român campiona la box în trei țări. Născut la Pitești, el era stabilit în Canada de peste 20 de ani.

Tragicul eveniment a fost făcut de fratele său, Alexandru Florescu, patronul cunosctutului restaurant ”Zaraza” din Pitești.

”S-a stins din viaţă campionul meu!!! Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul meu!!!”, a notat acesta pe pagina sa de Facebook.

Constantin Florescu a fost singurul român care a obținut titlul de campion național la box în România, Germania și Canada în perioada 2001-2008. Regretatul sportiv a avut în palmares 11 victorii, dintre care opt prin KO. De asemenea, el a avut o remiză și două înfrângeri.

El și-a încheiat cariera la vârsta de 28 de ani și a devenit antrenor de box în Canada.

Doliu în lumea fotbalului românesc

Lumea fotbalului din România este în doliu după ce Ionel „Jean” Bărbosu s-a stins din viaţă. Fostul fotbalist a încetat din viață în cursul zilei de duminică, la vârsta de 54 de ani.

Tragicul anunț a fost făcut de către clubul Politehnica Timișoara. În ceea ce privește cauza morții, potrivit sursei citate, Ionel Bărbosu a suferit un accident vascular cerebral în urma căruia a intrat în comă.

Totodată, sursa citată precizează că fotbalul românesc a pierdut unul dintre ”jucătorii polişti din generația anilor ’90”.

“Cu tristețe anunțăm că Ionel Bărbosu, unul dintre jucătorii polişti din generația anilor ’90, s-a stins din viață astăzi. ‘Jean’ se afla în Thailanda, unde suferise un accident vascular cerebral. Zbor lin spre îngeri!”, este mesajul transmis de clubul Politehnica Timișoara.

Sursa citată mai precizează că fostul fotbalist a fost ținut în viață în ultimele zile doar de aparate, șansele sale de recuperare fiind inexistente.

Ionel Bărbosu s-a născut în Timişoara, la data de 12 august 1967 și a jucat pe postul de mijlocaș. De menționat este faptul că, pe lângă echipa Poli Timișoara, acesta a evoluat şi pentru celelalte grupări importante din oraşul de pe Bega: CFR, UMT şi Electrica. De asemenea, el a jucat și pentru Gloria Buzău.