Accident violent în București! Mai mulți oameni au fost transportați la spital

Incidentul s-a întâmplat după ora 22, când unul dintre șoferi, care se afla cu alte patru persoane în mașină, ar fi intrat în rondul de pe șoseaua Alexandrei fără să se asigure. În momentul respectiv, un alt vehicul, condus de un tânăr care circula regulamentar, nu a mai reușit să evite impactul și l-a lovit din plin.

Patru oameni au rămas incarcerați, în urma coliziunii dintre cele două mașini. Mai apoi, cinci răniți au fost duși de urgență la spital, conform informațiilor transmise de stirileprotv.ro

Explicația oferită de unul dintre șoferi

Potrivit sursei menționate, impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost proiectat în afara carosabilului.

„Am încercat să claxonez, am frânat din timp, dar nu am avut suficientă distanță de frânare și ne-am tamponat”, a spus unul dintre șoferi.

În acest context, pompierii au sosit de urgență la fața locului. Totodată, intervenția a fost una destul de dificilă, deoarece ambele mașini implicate în accident au fost avariate grav.

Cinci persoane au fost transportate la spital cu răni ușoare

„Au fost implicate șase persoane, patru dintre acestea fiind blocate în unul dintre autoturisme. Acestea au fost extrase din autoturism, persoanele fiind conștiente”, a declarat Andrei Craiciu, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București – Ilfov.

Astfel, cinci persoane au fost transportate la spital cu răni ușoare. Singurul care nu a avut de îngrijiri medicale a fost șoferul mașinii care circula regulamentar.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero. În urma celor întâmplate, traficul în zonă a fost deviat iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Accident groaznic la Iași!

Amintim că o tragedie fără margini s-a produs în centrul Iașului, sâmbătă noaptea. Presa locală a notat că un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină iar medicii nu au mai avut ce să facă.

Acesta ar fi traversat bulevardul Independenței din centrul Iașului și a fost lovit violent de o mașină care circula cu mare viteză. Accidentul a avut loc în jurul orei 00:30, conform ziaruldeiasi.ro

În urma impactului extrem de violent, bărbatul a fost rupt în două. Medicii au sosit de urgență la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru victimă. Aceștia au declarat decesul. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Este de menționat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului.

Sursă foto: Dreamstime