Dacia Duster, transformat de un tuner celebru! SUV-ul arată o mașină de curse

Firma Prior Design, cea care se ocupă cu tunatul mașinilor, oferă un kit de caroserie pentru a doua generație de Dacia Duster. Kitul pentru caroserie va aduce mașinii un aspect de mașină de curse. Un kit costă 2.999 de euro, iar dacă vrei și spoiler spate va trebui să plătești alți 299 de euro.

Kitul este realizat dintr-un amestec din fibră de sticlă și Dura-Flex, ușor de vopsit și ieftin de fabricat, notează Promotor. În plus, modificările sunt compatibile pentru orice Duster produs începând din 2018.

Kitul făcut de Prior Design include aripi față și spate lărgite, care se extind la barele de protecție față și spate, o fustă, praguri laterale noi, un difuzor spate care conține două țevi mari de eșapament și un spoiler spate opțional. Cele două țevi de eșapament nu sunt incluse în pachet.

Cum arată SUV-ul cu kit

Pior Design a venit cu mai multe fotografii în care arată cum s-ar vedea kit-ul pe o Dacia Duster. În imaginile publice de companie bodykit-ul este combinat cu o suspensie extrem de coborâtă și un nou set de roți cu diametru mare. În plus, au fost puse frânte mai mari, vopsite în roșu, aspectul mașinii fiind îmbunătățit cu mult.

Sursă foto: Dreamstime