Victima a fost scoasă din autoturism și ulterior preluată de un echipaj medical. I s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

„Din nefericire, conducătorul autoturismului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Autoturismul a luat foc în urma impactului cu un TIR

Șoferul autoturismului, cu vârsta între 40 și 50 de ani, a rămas încarcerat în impactului cu un TIR. Echipajele prezente la faţa locului au acţionat prioritar pentru extragerea persoanei încarcerate în autoturismul implicat şi lichidarea incendiului izbucnit la nivelul acestuia, a mai comunicat ISU Alba.

Conducătorul autocamionului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul izbucnit la nivelul mașinii a fost stins în scurt timp de către pompierii militari.

La locul accidentului au fost trimise două autospeciale cu apă şi spumă, de la Blaj şi Târnăveni, un echipaj de descarcerare de la Târnăveni, un echipaj de prim ajutor şi o ambulanţă tip C1 – Terapie Intensivă Mobilă, dar şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş.

Potrivit Poliției, în urma accidentului, traficul rutier a fost oprit pe pe DJ 107, pe raza localităţii Cetatea de Baltă și se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Sursa: Pro TV

Un bărbat de 61 de ani a murit în urma impactului cu un TIR pe DN 38

Aceasta nu este singura tragedie care a avut loc recent.Un bărbat de 61 de ani a murit miercuri, 3 mai, într-un accident în care au fost implicate un autoturism și un TIR pe DN 38, în județul Constanța.

Informațiile transmise de IPJ Constanța arată că accidentul a avut loc pe DN 38, între localitățile Movilița și Topraisar. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani și un TIR condus de un bărbat de 54 de ani, care circulau din sensuri opuse.

De asemenea, informațiile publicate de IPJ Constanța arată că bărbatul de 61 de ani a murit în urma accidentului rutier. Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.