Sâmbătă dimineața s-a produs un accident în Slobozia, în zona combinatului chimic. Din păcate, o persoană a murit pe loc, iar alte trei au fost rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, accidentul a avut loc în jurul orei 10.00, în zona combinatului chimic din municipiu, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului violent, două dintre cele patru persoane implicate au rămas încarcerate.

Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea celor două victime, din nefericire pentru o victimă nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean declarând decesul. Celelalte trei victime au fost preluate si  transportate de echipajele SMURD şi SAJ la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, au aununţt reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Un alt accident tragic s-a întâmplat în țara noastră

Un tragic eveniment a putut fi evitat joi după-amiaza pe centura din Craiova. O femeie a scăpat ca prin minune dintr-un Logan strivit între două TIR-uri. Concret, pe DN 65F a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un automobil Logan și două tiruri.

Loganul condus de către o femeie a fost spulberat din spate de un TIR. Din cauza impactului, mașina a fost strivită complet. Mașina acesteia a fost stricită și în partea din față, după ce a fost proiectată într-un alt tir.

Din fericire, femeia a supraviețuit ca prin miracol, anunță Antena 3. IPJ Dolj anunță că polițiștii au fost sesizați cu privire la un accident pe Centura de Nord din Craiova, subliniind că aceștia au ajuns de urgență la fața locului. Aceștia au constatat că un TIR condus de un bărbat ucrainian a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în faţa sa, condus de o femeie, şi care, în urma impactului a fost proiectat către înainte, într-un alt TIR.

Tragedie pe DN7

În dimineața zilei de sâmbătă, 23 octombrie, o tragedie cumplită a avut loc pe DN 7. Un autocamion şi un autoturism au fost implicate, sâmbătă dimineaţă, într-un accident pe DN 7 între Slobozia Moară şi Bâldana, iar trei persoane au murit, informează ISU Dâmboviţa. Cele trei persoane care au murit se aflau în autoturism.

„La sosirea echipajelor la locul accidentului au fost identificate patru victime, şoferul autocamionului, conştient, şi trei persoane în autoturism încarcerate, inconştiente. Pompierii au început imediat acţiunile de descarcerare. Din nefericire, cele trei persoane din autoturism sunt decedate. Şoferul autocamionului a fost asistat medical şi refuză transportul la spital”, precizează ISU Dâmboviţa.

La locul accidentului au fost mobilizate de la Garda Răcari o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, de la Detaşamentul Titu o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD, iar de la Detaşamentul Târgovişte o autospecială de descarcerare grea şi două ambulanţe.