Doliu uriaș în lumea filmului. O vedetă super cunoscută de la Hollywood a încetat din viață. Anunțul vine la doar câteva zile după ce un apropiat al acesteia îi anunțase decesul, dar atunci încă nu se produsese evenimentul tragic.

Doliu uriaș la Hollywood

Este vorba despre actriţa americană Tanya Roberts care a murit la vârsta de 65 de ani, la scurt timp după ce un reprezentant al său a anunţat prematur decesul său, la începutul acestei săptămâni, relatează miercuri DPA.

Tanya Roberts, care a jucat într-un film din seria “James Bond” şi în “That ’70s Show”, a decedat luni la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, a confirmat marţi pentru New York Times partenerul ei, Lance O’Brien. Suferea de o boală teribilă.

După ce a anunţat în mod prematur că Roberts a murit luni dimineaţă, publicistul actriţei, Mike Pingel, a corectat greşeala în aceeaşi zi, confirmând pentru Associated Press că actriţa era în viaţă, însă starea ei era “gravă”.

Anunţul prematur al decesului a rezultat dintr-o conversaţie între Pingel şi O’Brien în care acesta din urmă i-a spus că partenera sa părea că “se îndepărta” în timp ce el o ţinea aproape, duminică, la spital. Mai multe media, inclusiv Los Angeles Times, au publicat luni necrologul Associated Press.

Pingel a adăugat că O’Brien – care anterior nu a putut să o viziteze pe Roberts în spital din cauza protocoalelor COVID-19 – a primit duminică acceptul de a-şi vedea partenera, crezând astfel că urma să îşi ia adio de la ea.

Tanya Roberts, carieră uriașă

Pe numele său real Victoria Leigh Blum, actriţa s-a născut la New York în 1955. Ea şi-a început cariera ca fotomodel şi a apărut în reclame de televiziune înainte de a debuta în film, în 1975, în pelicula horror “Forced Entry”.

Cel mai notabil rol al lui Roberts a fost în lungmetrajul din 1985 “A View to a Kill”. În acest film, în care Roger Moore a dat viaţă pentru ultima oară agentului 007, Roberts a interpretat-o pe Stacey Sutton, o geoloagă americană care devine ţinta răufăcătorului Max Zorin (Christopher Walken).

Tanya Roberts a jucat şi în al cincilea sezon al serialului “Charlie’s Angels” (1976-1981), unde a interpretat rolul Julie Rogers, un personaj care a înlocuit-o pe Tiffany Welles (Shelley Hack).

Cariera lui Roberts include şi alte filme, precum “The Beastmaster” (1982) sau “Sheena” (1984). Ultimul său rol proeminent a fost în serialul “That ’70s Show” (1998-2004), conform Agerpres.