Tragedia momentului în România. Alin Petre Tăcutu, tânărul din Gorj, student la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Timişoara, care a căzut cu trotineta în data de 14 august, s-a stins din viață la spital, la o săptămână după incident.

Amintim afptul că în urma accidentului, tânărul s-a rănit grav la cap şi a fost internat la Spitalul Judeţean din Timişoara, în comă, cu traumatism cranio-cerebral. Acesta a fost operat de medicii timişoreni la scurt timp după accident, iar apoi a fost internat pe secţia Anstezie şi Terapie Intensivă până la data de 21 august, când a decedat.

În ceea ce privește cauza decesului, surse medicale au declarat pentru Gândul.ro că moartea tânărului a survenit după un edem cerebral. Trebuie menționat faptul că Alin Petre era căsătorit şi se afla la a doua facultate, la Medicina Dentară, după ce absolvise Facultatea de Educaaţie Fizică şi Sport la Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

Cum s-a produs incidentul

Amintim faptul că în dimineața de 14 august, tânărul student circula pe Aleea FC Ripensia, cu o trotinetă electrică. Mergea pe șosea, pe contrasens, dinspre Sala Olimpia spre Stadion, iar la un moment dat a căzut.

Martorii care au văzut incidentul au apelat imediat la numărul de urgență 112 și au cerut ajutor. Medicii au ajuns imediat la fața locului, găsindu-l pe tânăr în comă.

Martorii incidentului au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor, iar medicii de la ambulanță l-au găsit pe bărbat în comă. Ulterior, el a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde medicii l-au operat de urgență și au stabilit că s-a lovit puternic la cap.

Din păcate, în dimineața de 21 august, medicii nu l-au mai putut ține în viață, iar tânărul a decedat. În acest context, polițiștii timișoreni au schimbat acum încadrarea juridică din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

În momentul de față, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.