Tragedia momentului în România, după ce un copil de 13 ani s-a stins din viață în urma unui cumplit accident rutier. De asemenea, un alt copil de doar 11 ani a fost rănit.

Tragedia a avut loc pe strada Gherghiței din Capitală, după ce o femeie a intrat pe contrasens și a lovit mașina în care cei doi copii se aflau.

Anunțul a fost făcut de Brigada Rutieră, iar potrivit sursei citate, la volan se afla o femeie de 42 de ani.

„În jurul orei 16:10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Str. Gherghiţei. Conducătorul unui autovehicul, femeie în vârsta de 42 ani, care se deplasa pe Str. Gherghiţei dinspre Şos. Colentina către A3, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 23, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 46 ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie”, a transmis Brigada Rutieră.

Tragedia momentului

Totodată, sursa citată a mai preciat că în urma impactului a rezultat rănirea gravă a unui minor în vârstă de 13 ani pasager în primul autovehicul, căruia medicii i-au aplicat manevre de rususcitare.

Din păcate, însă, pentru acesta nu s-a mai putut face absolut nimic. Copilul de doar 13 ani nu a răspuns manevrelor făcute de medici şi a fost declarat decesul, informează News.ro.

De cealaltă parte, în aceași mașină se afla și un alt copil, în vârstă de doar 11 ani. Potrivit sursei citate, aceasta a fost rănit și a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu.

În ceea ce privește traficul, acesta a fost oprit.