Un poliţist de frontieră de la Jimbolia, judeţul Timiş, în vârstă de 43 de ani, a decedat după ce în urmă cu două săptămâni a fost depistat cu infamul coronavirus. Sindicatul Europol amintește că acesta este al doilea caz de deces în rândul polițiștilor provocat de COVID-19.

Drum lin spre cer

Autoritățile au subliniat că în urma acestui deces „au rămas o soţie îndurerată şi doi copii fără sprijin”.

„Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – ITPF Timişoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Este al doilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu virusul ucigaş, după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus. În urma acestuia au rămas o soţie îndurerată şi doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia şi-i transmitem sincere condoleanţe! Drum lin spre cer, colegule!”, transmite sindicatul Europol în mesajul postat pe Facebook.

Trebuie menționat că un focar activ de coronavirus a fost anunțat sâmbătă la Inspectoratul de Poliţie Timiş, unde 22 de poliţişti au fost depistaţi pozitiv cu infamul coronavirus. De asemenea, alţi 13 poliţişti se află în izolare la domiciliu. Cel mai afectat este serviciul rutier, aici fiind 16 dintre polițiștii confirmați.