Trădarea momentului în televiziune! Părăsește postul după 11 ani. Unde va lucra în continuare

Jurnalistul Adelin Petrișor a ales să plece de la Televiziunea Română după mai bine de 11 ani de activitate, informează paginademedia.ro. Contactat de sursa anterior citată, Adelin Petrișor a precizat, fără a da alte detalii, că va părăsi postul de televiziune la finalul lunii viitoare și se va alătura echipei Euronews.

Adelin Petrișor a lucrat le TVR încă din septembrie 2010, iar înainte a lucrat, timp de 10 ani, la Observator și Antena 3. De asemenea, el a mai lucrat doi ani și la Realitatea TV.

În cei peste 11 ani în echipa TVR, Adelin Petrișor a fost reporte special și șef al secției eveniment, acoperind evenimente precum Primăvara Arabă. În plus, el a făcut parte din singura echipă de jurnaliști români care a documentet conflictul în urma căruia a căzut regimul Ghadafi.

Sursa anterior citată mai spune că Adelin Petrișor a fost în Coreea de Nord și a mai transmis și din Irak, Afganistan și Siria. La începutul pandemiei de coronavirus, el a fost primul jurnalist care a realizat un reportaj în secțiile de Terapie Intensivă din țară.

Daniel Coman pleacă și el de la TVR

Colegul lui Adelin Petrișor, Daniel Coman, va părăsi și el Televiziunea Română, alăturându-se, de asemenea, echipei Euronews România.

Potrivit sursei anterior citate, și el a confirmat plecarea, subliniind că va începe să lucreze la Euronews din luna februarie.

El a venit la TVR în anul 2016, înainte prezentând Observatorul de la Antena 1. Daniel Coman a fost reporter pe economic și, ulterior, a devenit prezentator. În primă fază, el a prezentat jurnalele de dimineață, apoi ediții speciale și jurnalul de la ora 14:00.

De asemenea, el a prezentat emisiunea economică ”Pe datorie”, difuzată la TVR 1 anul trecut.