„Miza nu o reprezintă demisia lui Dragnea, miza o reprezintă programul de guvernare, stabilitatea țării. Normal este sa vorbim în interiorul partidului. Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea. Ce am avut de spus, am spus in interiorul partidului.

Nu poți să vi peste noapte, după ce nu ai dechis gura în CEx, nu mai susținut când am spus că sunt nereguli, nu poți să scrii o scrisoare care nu are legatură cu realitatea.

Eu cred că PSD a demostrat de fiecare dată că reprezintă interesele României și că poate să depășească orice criză. Majoritatea va decide astăzi ce este de făcut în continuare. Trebuie să te gândesti și la curusl euro-leu, la români când faci o scrisoare. Este cel mai grav atac din istoria PSD”, a declarat Marian Oprișan.

Liderii PSD se reunesc astăzi în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN) pentru a discuta demersul public asumat de mai mulţi lideri ai partidului prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi de şef al Camerei Deputaţilor. Încă de la primele ore ale dimineții Dragnea a început să își motiveze susținătorii.

Citiți și DISPERARE de final. Dragnea începe să împartă funcții baronilor locali


Te-ar putea interesa și: