Este vorba despre un card de fidelitate pe care toți clienții îl vor primi de la orice locație a lanțului de magazine. Acesta este distribuit din această săptămână.
Odată primit, cardul trebuie să fie înregistrat pe pagina web a retailerului. Desigur, clienții au și varianta dobândirii unui card digital. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site și să urmeze pașii.

”Daca iti doresti un card de loialitate CONNECT in format fizic, il poti solicita in orice magazin Mega Image. Sau poti opta pentru un card CONNECT digital chiar aici, urmand pasii de mai jos.
Ambele variante functioneaza la fel si iti ofera aceleasi beneficii. Noi te incurajam sa alegi cardul digital, deoarece il ai mereu in telefon si la indemana.”, este mesajul postat pe site-ul retailerului.

 După ce ați înregistrat cardul, veți beneficia de o reducere de 10% la prima cumpărare. Mai mult, oficialii Mega Image promit promoții exclusive, dar și oferte personalizate în funcție de istoricul de cumpărături al clientului.

De aceste oferte vor beneficia doar posesorii acestor carduri. Ofertele vor fi valabile atât în supermarketurile Mega Image și Shop&Go, cât și în supermarketul online.
 
Pentru a accesa aceste oferte exclusive în supermarketul online, clienții trebuie să caute în sectiunea “Promotii online” ofertele marcate cu “Promo cu card“. In magazinele fizice Mega Image si Shop&Go aceștia trebuie să caute la raft promotiile marcate cu eticheta “Card de loialitate“, se arată pe site.
 
Pentru a beneficia de prețul promoțional, clienții trebuie să scaneze mai întâi cardul de fidelitate.