Piaţa de componente software este cel mai dinamic segment din industria IT, cu o rată medie de creştere de peste 40% pentru următorii 5 ani. Principalul motor de creştere este dat de explozia aplicaţiilor pe dispozitive mobile, care în 2011 au depăşit 15 Mld USD, conform Gartner.

Componenta iOS Charting permite freelancerilor sau caselor de software să folosească pentru produsele proprii, dedicate dispozitivelor mobile Apple, interfeţe grafice, rapoarte, tabele de date, evoluţii în timp a datelor sub formă de tabele, cu design deosebit de atractiv şi interactiv. Această componentă stă la baza experienţei unice a unui utilizator final cu un produs software pe platformă iOS.

“Ne propunem o reorientare strategică pe termen mediu a diviziei de software Acollada, prin care să adresăm potenţialul uriaş al dispozitivelor mobile şi al noilor tehnologii. Vizăm în special HTML5 care permite rularea unui produs software pe orice sistem de operare atât pentru soluţii B2B, cât şi B2C, atât pe Android, cât şi pe iOS. Vizăm atingerea pragului de 3M Euro cifră de afaceri până la sfârşitul lui 2014, cu o profitabilitate de 30%, exclusiv din linia de componente şi soluţii software dedicate dispozitivelor mobile”, declară Daniel Ionescu, Director Sales & Marketing TotalSoft, în comunicatul citat.
ComponentSource este cea mai folosită platformă de comercializare a componentelor software, prin care peste 10.000 de componente, clasate după tehnologii sau platforme de operare, sunt oferite celor aproape 125.000 de organizaţii-client. Prin parteneriatul cu ComponentSource, soluţiile TotalSoft vor fi promovate şi accesibile pentru un milion de dezvoltatori software din 180 de ţări.
TotalSoft este prima casă de software importantă din România care lansează acest tip de soluţii modulare, dedicând resurse pentru crearea, documentarea tehnică, testarea şi publicarea componentelor software, susţinute prin eforturi comerciale de promovare către câteva sute de comunităţi on-line de dezvoltatori software din toată lumea.
Produsul este disponibil pentru dezvoltatori aici.

Cu peste 17 ani de experienţă, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din România, conform companiei de analiză de piață Pierre Audoin Consultants. Cu un portofoliu de 1500 de clienţi în sectorul privat şi public din 25 de ţări, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franţa, TotalSoft deţine o expertiză de necontestat în 9 verticale industriale, cu un focus special în domeniile: retail și distribuție, construcții, servicii financiare și medical.