Anul 2020 a fost un an provocator pentru industriile din întreaga lume. Pe măsură ce comerţul online sau livrările de produse pentru acasă in sistem „DriveThru” sau „Self Order” au luat amploare, companiile din domeniu s-au confruntat cu o cerere fără precedent. Digitalizarea fluxurilor operaționale a fost unul dintre principalele obiective urmărite. Soluțiile integrate inovatoare (software și hardware), compatibilitatea acestora cu infrastructura existentă, livrarea și instalarea echipamentelor în termenele agreate, menținerea lor în permanentă funcționare au fost aspectele cheie care au determinat succesul proiectelor de digitalizare.

Total Technologies oferă soluţii digitale complete de colectare şi procesare în diferite industrii: retail, curierat, logistică, producţie, distribuţie, depozit, FMCG, sănătate, deservind în România companii aflate între leaderii de piață în domeniile lor de activitate, precum și companii antreprenoriale în plină expasiune. Între partenerii pentru care Total Technologies a implementat în anul 2020 proiecte de succes, bazate pe soluțiile Honeywell se pot enumera McDonald’s sau FAN Courier. Succesul validat prin rezultatele proiectelor și feedback-ul pozitiv sunt motive de bucurie.

“Consultanță specializată, echipamente dedicate pentru îndeplinirea funcțiilor și suport excelent în faza de proiectare și implementare. Am apreciat nivelul parteneriatului Total Technologies cu Honeywell, în România – Platinum Partner & Service Autorizat’’, Liviu Osman – IT Director PREMIER RESTAURANTS ROMÂNIA SRL – McDonald’s.

„În aceste vremuri fără precedent şi provocatoare, FAN Courier a adoptat cea mai recentă tehnologie pentru a menţine comerţul online din România în mişcare. Avem un parteneriat de lungă durată cu Total Technologies și Honeywell în ceea ce priveşte inovaţia, care ne ajută să oferim servicii de calitate. Prin această ultimă investiţie vom putea oferi clienţilor noştri servicii suplimentare, pentru a le face viaţa de zi cu zi mai uşoară”, Daniela Catrinoiu – CIO FAN Courier.

Honeywell este o companie de tehnologie Fortune 100 ale cărei tehnologii ajută fabricile, lanțurile de aprovizionare și lucrătorii din întreaga lume să devină mai conectați pentru a face lumea mai inteligentă, mai sigură și mai durabilă. Acest premiu confirmă parteneriatul de încredere Total Technologies & Honeywell în România.

Între alte aprecieri în ceea ce priveşte soluţiile digitale inovatoare oferite de Total Technologies pentru mediile de afaceri, mai putem menționa și următoarele:

  • Premiul pentru SUPPLY-CHAIN INNOVATION 2019 pentru soluţia FETCH ROBOTICS, în cadrul evenimentului EXPO Transit 2019.
  • Premiul pentru SUPPLY-CHAIN INNOVATION 2018 pentru soluţia Honeywell Voice, în cadrul evenimentului EXPO Transit 2018.

Cu o experiență de peste 28 de ani pe piaţa soluțiilor IT, misiunea Total Technologies®, este să ajute companiile din România să își automatizeze procesele de lucru, conectând oamenii cu soluții și echipamente mobile.

„Obiectivul Total Technologies este să ne menținem statutul de „Companie a Viitorului’’, să fim opțiunea numărul 1 în industria Auto-ID (Soluții digitale, Soluții bazate pe Tehnologia Voce, Roboți Autonomi Mobili)”, Mihaela Iancu – Director Dezvoltare TOTAL TECHNOLOGIES. (P)