Samung Galaxy S5 are un ecran de 5,1 inch, Super AMOLED (1920 x 1080), procesor quad core de 2,5GHz, 2 GB memorie RAM, cameră foto de 16 megapixeli şi sistem de operare Android 4.4.2 (Kitkat). Spaţiul de stocare intern este de 16 GB, respectiv 32 GB,  însă poate fi extins până la 128 GB cu card micro SD. Dimensiunile telefonului sunt 142.0 x 72.5 x 8.1mm, iar greutatea este de 145 grame.

Galaxy S5 este rezistent la apă și praf (certificat IP67). De asemenea, acesta le oferă utilizatorilor și posibilitatea de scanarea amprentei prin Finger Scanner. Această blocare biometrică, foarte sigură, a ecranului, pune la dispoziţia utilizatorilor posibilitatea de a efectua plăți sigure și fără probleme. Modul Ultra Power Saving preschimbă display-ul în alb/ negru și închide toate aplicațiile nefolosite, pentru a reduce consumul bateriei.

Galaxy S5 le oferă utilizatorilor cea mai avansată experiență LTE și Wi-Fi disponibilă în prezent. Telefonul este compatibil cu cea de-a cincea generație Wi-Fi 802.11ac și 2X2 MIMO, dar și cu o paletă largă de frecvențe LTE cu standard LTE Category 4. Pentru utilizatorii care își doresc o conexiune rapidă, Galaxy S5 are acum funcția Download Booster, ce permite creșterea vitezei de date prin folosirea Wi-Fi și LTE simultan.

Galaxy este disponibil într-o varietate de nuanțe, precum Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue, sau Copper Gold. Produsul va fi disponibil la nivel global începând cu luna aprilie.

Odată cu Galaxy S5, Samsung a lansat şi Gear Fit primul dispozitiv din industrie cu ecran (1,84 inch) Super AMOLED curbat. Noul dispozitiv le oferă utilizatorilor mai mult decât o simplă bandă fitness care să fie folosită zi de zi, aceștia având acum posibilitatea de a primi în timp real notificări de la dispozitivele lor Galaxy, ca de exemplu: apeluri, e-mail-uri, mesaje, alarme, S-planner și alte aplicații, chiar în timp ce fac mișcare. Samsung Gear Fit este disponibile în diferite nuanțe– Black, Orange și Mocha Grey.

 

Te-ar putea interesa și: