Pentru că știu cât de important este sa aveți la dispoziție servicii de rent a car,  care să vină în întâmpinarea dorințelor tuturor cilienților, Kamo Auto Expert este cea mai  accesibila firma de inchirieri auto Bucuresti. Mașinile sunt disponibile atât pentru închiriere pe termen scurt, cât și pentru închiriere pe termen lung.

Ce trebuie să știți atunci când vreți să închiriați o mașină?

Piața de închieri auto din București și din România este una destul de dinamică și în continuă expansiune. Există numeroase firme mai mici sau mai mari și persoane particulare care prestează acest gen de servicii. Însă, atunci când avem nevoie de calitate va trebui sa căutăm să-i alegem pe cei mai buni și mai accesibili dintre furnizori.
Iată care sunt acele avantaje pe care să le căutați la o firmă care închiriază autoturisme:

• să fie o firmă cu experiență, cu un sediu la care puteți suna și puteți cere informațiile de care aveți nevoie pentru a închiria un anumit tip de autoturism;
• să dispună de un parc auto diversificat, mașini de clasă mica, medie, de teren și micobuze, pentru a putea alege acea mașină pe care o doriți; 
• să existe posibilitatea de a vi se livra mașina oriunde aveți nevoie de ea, la aeroport sau în orice altă locație solicitați;
• sa aibă costuri de închiriere transparente, cu toate taxele incluse în prețul pe care îl conveniți;
• să poată fi semnat un contract în care să fie stipulate toate detaliile pe care le-ați negociat, nu unul cadru și general;
• să  dispună de mașini relativ noi, într-o stare tehnică impecabilă, care să fie conforme descrierilor și dotărilor care vi s-au prezentat;
• să vă poată oferi asistență telefonică și rutieră permanentă, ori de câte ori aveți nevoie;
• să puteți vizualiza și consulta oferta și online și eventual să și plătiți cu cardul;
• după efectuarea rezervării să fiți contactat de un reprezentant al companiei în cel mai scurt timp;
• să aibă prețuri accesibile și competitive și să beneficiați de costuri mult mai mici pentru închirierile pe termen lung.

 

Toate acestea fiind spuse, alegerea poate fi ușoară atunci când apelați la kamoauto.ro. Pe acest site aveți posibilitatea de consulta toate ofertele disponibile, destul de variate, să faceți o rezervare online, să dispuneți de costurile și de perioadele disponibile pentru toate autoturismele din dotare și să aveți garanția că veți beneficia, în condiții de rentabilitate maximă, de autoturismul pe care vi l-ați dorit.

Firmele de închirieri auto sunt varianta cea mai potrivită pentru a închiria un autoturism pe perioadă lungă. Sunt multe situațiile în care o companie are nevoie de o mașină în plus doar pe o perioadă determinată. Cele mai des întâlnite sunt:

• atunci când compania primeșe o vizită de servciu mai lungă și doriți să oferiți o mașină acestei persoane;
• aveți un angajat nou care are nevoie de autoturism de serviciu, dar încă nu sunteți hotarâți să cumpărați unul nou;
• atunci când se dezvoltă foarte rapid și nu are disponibil un autoturism până la livrarea unuia pe comandă;
• când are de făcut livrări mai multe decât în mod obișnuit, iar această situație nu este una permanentă;
• aveți o mașină în service, pentru o perioadă mai lungă și acesta nu v-a putut oferi o mașină la schimb.

Așadar motivele pentru care să aveți nevoie de închirieri auto sunt numeroase și mereu va fi nevoie să apelați la o firmă de încredere, care să garanteze pentru servicile utilizate și care să vă ofere și costuri accesibile.

De ce să apelați la Kamo Auto Expert?

Firma Kamo Auto Expert vă oferă servicii de închirieri auto în Bucureşti şi pe raza judeţului Ilfov. Compania vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu servicii de calitate şi cu tarife decente şi oneste. Firma garantează cel mai bun raport calitate-preţ. Alegând să deveniți unul dintre clienţi, veţi beneficia de o experienţa de peste 10 ani în domeniul închirierilor auto, de multă seriozitate şi profesionalism. 

Închirierea unei mașini prin intermediul serviciului închirieri kamoauto.ro este o necesitate dacă doriți să vă bucurați pe voi sau pe invitații voștri de confortul și rapiditatrea unui mijloc de transport sigur și efiecient. Puteți beneficia de un parc auto diversificat, din clase variate. Mașina vă poate fi livrată direct la aeroport sau în locația pe care o doriți. Alegând să închiriați un autoturism, veți avea costuri de transport mult mai mici decât în cazul apelării la serviciile de taxi.

Pentru a avea mereu parte de servicii speciale de închirieri auto pe termen scurt și lung, apelați cu încredere la echipa Kamo Auto Expert! (P)