Ca urmare a perfectării parteneriatului, toate acțiunile deținute în comun de diferitele subsidiare ale Hitachi, Sony și Toshiba implicate în producția de ecrane mici și mijlocii (de exempu Hitachi Displays Ltd, Sony Mobile Display Corporation și oricare altă subsidiară Sony* și Toshiba Mobile Display Co. Ltd., despre care se va face referire în continuare ca “Subsidiarele părților” și alte bunuri active urmează să fie transferate către Japan Display, în cadrul căreia fiecare dintre cele patru companii, INCJ, Sony, Toshiba și Hitachi vor investi.
INCJ, ca parteneriat public-privat care oferă suportul financiar, tehnologic și administrativ pentru mediul de afaceri de următoare generație, va investi în total suma de 200 de miliarde de yeni în Japan Display în schimbul acțiunilor care vor fi emise către INCJ de către Japan Display ca repartizare terță.

Japan Display urmează să folosească cele mai performante tehnologii care aparțin Subsidiarelor Părților și va stabili noile linii de producție prin folosirea fondurilor INCJ, pentru a putea livra produse la nivelul de calitate impus de piață pentru produse cu valoare adăugată.
În plus, prin utilizarea eficientă a liniilor de producție existente deținute de Subsidiarele Părților, Japan Display își propune să optimizeze costurile și să își întărească poziția de companie lider global în domeniul ecranelor mici și mijlocii. Începerea producției este planificată pentru primăvara anului 2012, în condițiile în care vor fi acordate la timp toate aprobările guvernamentale necesare.