Decembrie înseamnă bucurie, zăpadă, colinde, maratoane cu seriale speciale pentru Crăciun, cadouri, pretreceri și, desigur, prăjituri, bomboane, turtă dulce, iar lista continuă la nesfârșit. Apare însă o problemă majoră pentru pofticioși și gurmanzi… Vrem să mâncăm ciocolată, însă vrem și să arătăm senzațional în ținuta specială pentru Revelion.

Să alegem dulciurile sau hainele pe care le purtăm pentru câteva ore? Dacă nu ești adepta compromisurilor, iar tentația de a mânca măcar o bomboană din brad este imensă, nu te îngrijora. Există o varietate de deserturi sănătoase, simple și gustoase. De aceea ți-am pregătit o listă cu câteva preparate dulci, care sper că o să te mulțumească.

Există fericire și fără zahăr

Bucătăria este nelimitată, drept urmare, ne putem bucura de mâncăruri aromate și savuroase, fără a ne sabota silueta sau abdomenul plat. Există o mulțime de rețete simple și ieftine, care nu conțin zahăr. Astfel, eliminând zahărul, putem savura liniștiți desertul. O alimentație fără zahăr înseamnă o siluetă de invidiat, o dantură sănătoasă și o piele strălucitoare. Talie, zâmbet, ten impecabil, exact ce îți trebuie pentru Noul An.

Desert sănătos și gustos

Fie că este vorba despre o simplă gustare dulce, mâncată la televizor, fie că alegi să nu faci excese alimentare în decembrie, aceste rețete sunt perfecte:

– platouri cu fructe;

– mere coapte umplute cu fulgi de ovăz și scorțișoară;

– orez cu lapte, scorțișoară și lămâie rasă;

– cocktail de iaurt cu bucăți de fructe;

– dovleac copt;

– fructe uscate: prune, curmale, stafide;

– clătite cu dulceață;

– smootie-uri din fructi de pădure congelate;

– fursecuri de ovăz;

– bomboane cu fructe uscate și nucă de cocos;

– tortilla cu fructe;

– fidea cu lapte și gem de căpșuni;

– compot de cireșe, struguri, pere, gutui sau mere;

– budincă de cereale cu măr ras deasupra;

Poți afla care este modul de preparare al acestor rețete ieftine și simple pe florinabadea.ro.