Două saloane proprii în Los Angeles
Acum, românca a ajuns să aibă o avere estimată în ediţia din 2016 a Top 300 Capital la 32-34 de milioane de euro. În termeni de business, Anastasia Beverly Hills înseamnă două saloane proprii de tip coafor-cosmetică în Los Angeles (Beverly Hills şi Brentwood), peste 1.500 de magazine numai în America, prin care se vând produsele pentru sprâncene create de româncă, 90 de “studiouri de sprâncene“ în cadrul lanţului Nordstrom din SUA, 16 francize în Japonia, două în Thailanda şi încă una în Mexic.

În plus, linia ei de cosmetice, care conţine produse pentru faţă, buze, dar în special pentru sprâncene, este comercializată şi în magazinele Sephora din Canada, Chile, Australia şi Mexic, dar şi în Europa (Norvegia, Finlanda, Suedia, Belgia, Olanda, România). Şi caută să-şi extindă în continuare veniturile ajunse “la opt cifre“, după cum spune ea.

“Compania a ajuns la 150 de angajaţi şi ne-am dublat afacerile faţă de anul trecut. Ne extindem acum şi pe partea de machiaj. Vrem ca distribuţia să se întindă pe tot globul“, dezvăluie Anastasia Soare, pe lista ei de extindere aflându-se Rusia, China, Brazilia sau India.

 

TOP 300 Capital – Cei mai bogați români este disponibil, începând cu 11 noiembrie 2016, la centrele de difuzare a presei