Simonei Halep îi merge perfect în Australia. Este deja în optimi la primul turneu de Mare Şlem al anului. Nu doar pe plan sportiv toate decurg bine. Toni Iuruc este în culmea fericirii! Românca a uimit o lume întreagă cu ultima ei declaraţie.

Simona Halep i-a uimit pe toţi

Simona Halep merge ceas la Australian Open. S-a calificat, vineri, în optimile de la Australian Open după ce a învins-o pe Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3. După meci a venit însă surpriza.

În timpul conferinței de presă, Simona Halep a izbucnit în râs. Lui Halep i s-a transmis că în optimi o va înfrunta pe Iga Swiatek, chiar pe 14 februarie, de Valentine’s Day. Unul dintre jurnaliști i-a adresat româncei a întrebare surprinzătoare: „Ce rol are dragostea în tenis?”.

Simona Halep-Iga Swiatek, în optimi la Australian Open

Imediat, Halep a izbucnit în râs, dar a oferit şi răspunsul zilei. „Nu mă gândesc în ce zi joc, care e însemnătatea zilei respective, dar, da, e plăcut să fiu aici și în februarie. Mă voi concentra doar pe tenis, las sărbătoarea de Valentin’s Day pentru după meci.

Dragostea înseamnă totul pentru mine, în viața mea. Îmi place să împărtășesc cu cei apropiați totul. Dragostea pentru sport e la fel de importantă, pentru că altfel gestionezi meciurile grele, deplasările”, a dezvăluit Halep.

Chiar dacă nu i-a rostit numele, Simona Halep s-a referit chiar la iubitul ei, Toni Iuruc. Acesta se află alături de Simona în Australia, acolo unde o încurajează înainte şi în timpul meciurilor.

De altfe, Halep a spus că imediat după ce îşi va încheia cariera în tenis vrea să se mărite şi să devină mamă.