Simona Halep şi Toni Iuruc se pregătesc pentru cel mai important moment din viaţa lor. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a spus da, iar acum urmează nunta. Ceremonie pe care Halep a pregătit-o în cele mai mici detalii. Până atunci, Halep a atras toate privirile la cununie.

Halep l-a lăsat mască pe Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc și-au pregătit cununia până la cele mai mici detalii, iar ținutele nu au fost neglijate! Simona a ales o rochie roșie, iar soțul său un costum închis la culoare, în dungi. Cei doi au arătat impecabil în fața familiilor și invitaților.

Simona Halep și Toni Iuruc au organizat un party de vis la vila din Izvorani, plasată lângă Comitetul Olimpic. În cursul zilei de vineri, cei doi îndrăgostiți s-au pregătit pentru marele eveniment care se anunța a fi spre seară!

Cei doi s-au căsătorit vineri. Toate detaliile au fost puse la punct pe tot parcursul zilei. Simona a purtat o rochie scurtă, roșie, cu un umăr gol, alături de care a ales să încalțe o pereche de încălțăminte cu toc.

Mai mult decât atât, viitoarea soție a lui Toni Iuruc a preferat să nu aibă tangențe foarte mari cu make-up-ul, alegând să fie cât mai naturală, lucru ce a pus-o într-o lumină impecabilă în fața celorlalți invitați de la petrecere! De asemenea,

Toni Iuruc a ales și el să aibă o ținută impecabilă alături de partenera lui, alegând să poarte un costum elegant. Iar pe sub costum, bărbatul s-a îmbrăcat într-o cămașă albă, conform cancan.ro.