Jocul pentru vila Exatlon a fost unul plin de surprize. Războinicii au intrat în concurs extrem de motivați și au câștigat punct după punct. Cu Mihai Berar, pe bancă, încă accidentat, Faimoșii s-au văzut câștigători încă înainte de duel, mai ales că ei niciodată nu pierduseră casa în care locuiau de când a început competiția.

Cu Gabi Nedelcu și Iulia Aradi într-o zi magistrală, Războinicii au defilat și au reușit un scor la care nu au visat, 10-4. Singurul membru al echipei albastre care nu a adus niciun punct a fost Alex Stoica. Acesta continuă să fie extrem de lent pe traseu și din acest motiv foarte rar reușește să-i învingă pe adversarii din echipa adversă.

Când s-au văzut câștigători, Războincii au început să țipe de bucurie. Faimoasa Cătălina Șeicaru i-a criticat pentru reacția lor, de altfel firească și a spus ironic că înțelege totuși aceste urlete ale adversarilor  după trei luni de jungă și coteț. Colegii ei s-au prăbușit în nisip, cu mâinile la cap. Apoi s-au încurajat singuri și au concluzionat că va fi o lecție bună pentru ei și vor reveni.

Cătălina Șeicare, reacție halucinantă

La interviurile de la finalul duelului, Cosmin Cernat i-a întrebat și pe Faimoși și pe Războinici ce parere au despre ce s-a întâmplat astăzi. Kiki Constantinescu și Costin Gheorghe i-au felicitat pe cei din echipa albastră și au spus că meritau victoria. Cătălina a încercat să fie ironică din nou și a spus ca de fapt Faimoșii au dorit să facă un cadou Războinicilor și că doar Ion Surdu și-a dorit vila. Acesta vorbise înaintea ei și își exprimase regretul pentru modul în care au concurat toți în ultimul joc. Ulterior, Cătălina a menționat că a glumit și a spus că a fost și ea afectată de rezultat.

Reacția ei a fost aspru taxată de fani, care au considerat abordarea ei drept una nepotrivită. Cătălina Șeicaru a fost numită pe grupurile de fani arogantă și încrezută, atrâgându-și multă antipatie din partea susținătorilor Războinicilor și nu numai.

Vezi și Emoții pentru Dragnea și PSD: Kovesi, numită direct în funcția de procuror-șef european? Soluția găsită