Exatlon 3 va avea doi învingători, un băiat și o fată. După scandalul din ediția a doua, când Alin Andronic a fost nedreptăți și a pierdut trofeul în fața colegei, Beatrice Olaru, organizatorii au decis să schimbe ceva în competiție pentru a nu-i pierde pe fanii emisiunii. Și în cele din urmă s-a dovedit a fi o alegere bună, dacă stăm să analizăm audiențele.

Internauții au început deja să desemneze marii câștigători. În opinia celor mai mulți dintre aceștia, la fete se va impune Iulia Aradi din echipa Războinicilor care va câștiga finala în fața Faimoasei Kiki Constantinescu. La băieți, lupta este strânsă. Mulți îl vedeau favorit pe Mihai Berar din echipa albastră, însă acesta s-a accidentat la genunchi și încă așteapta rezultatul analizelor medicale.

Costin Gheorghe și Ion Surdu au cele mai mari șanse să câștige trofeul  la băieți, consideră fanii emisiunii. Rămâne de văzut dacă așa se va întâmpla. Exatlon este o emisiune plină de surprize, iar până acum finalul a fost mereu unul neașteptat.

Ce s-a întâmplat în ediția de sâmbătă

Seara de sâmbătă a însemnat un nou duel între Războinici și Faimoși pentru hotel. Deși echipa albastră avea avantaj și au condus cu 9-7, în cele din urmă, Faimoșii au fost cei care au câștigat. Andrei Boțoacă și Kiki Constantinescu au adus punctele egalizatoare, care au propulsat echipa la ștafetă. Andreeea Arșine și din nou Andrei Boțoacă versus Gabi Nedelcu și Iulia Aradi a însemnat 10-9 pentru Faimoși.

Andrei nu va petrece, însă alături de colegi, ci va rămâne singur în vilă. Și asta pentru că într-o ediție anterioară, când a pierdut două puncte la rând, a luat o blană și a distrus decorul. Organizatorii au decis să-l sancționeze pentru gestul său, așa că acum va plăti consecințele. Colegul său, Costin Gheorhe l-a criticat pentru ieșirea necontrolată și i-a reamintit lui Giubi că la emisiune se uită și copii.

Vezi și Mario Fresh i-a șocat pe fanii Exatlon! Ce vrea să facă iubitul fiicei Andreei Esca cu banii pe care i-a câștigat la Kanal D