Survivor 2024 are deja o favorită

Aflat încă la început, show-ul de televiziune „Survivor România All Stars”, de la Pro TV, are deja o favorită clară în cursa pentru premiul de 100.000 de euro.

În noaptea de joi spre vineri, a fost încheiată a doua săptămână a competiției „Survivor All Stars”, iar clasamentul actual oferă o imagine elocventă a performanțelor concurenților.

Iată cum arată clasamentul după primele două săptămâni. Unicul concurent care a reușit să câștige toate probele desfășurate până acum este Maria Chițu, cunoscută drept „războinica”. Este singurul concurent care are o eficacitate de 100% în toate cele opt probe în care a fost implicată.

clasament survivor 2024 - 26 ianuarie
Clasament Survivor 2024 – 26 ianuarie. SURSA Foto: Facebook

Pe de altă parte, trei dintre concurenții celebri se află într-o situație dificilă. Elena Marin, Jorge și Roxana Nemeș sunt cei trei participanți care au pierdut toate duelurile în care au fost implicați. Ei se situează astfel în partea inferioară a clasamentului.

Scandal din cauza eliminării Elenei Ionescu

Eliminarea Elenei Ionescu de la „Survivor România All Stars 2024” a generat acuzații dure. Ele au fost îndreptate către postul de televiziune Pro TV.

Pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, telespectatorii s-au arătat indignați față de producători. Mai ales că Elena Ionescu fusese câștigătoarea sezonului 1 din 2020.

Motivul criticii a fost dificultatea redusă a testului în urma căruia Elena a fost eliminată de Roxana Nemeș.

„Mai urmează să vedem cine croșetează mai repede sau cine scrie mai repede „Luceafărul”. Dueluri extrem de plictisitoare” a scris un telespectator

„În ritmul acesta și cu finaluri de grădiniță, scoateți toți concurenții buni. Se mai uită cineva la televizor să vadă melcii și pe cei cu 0% eficacitate? Asta este proba de eliminare? Trebuie dat traseu și final, și pe viață, nu ca să pici de pe bara sau să plimbi o minge, gata, ai luat trofeul. Rușine producției!” a criticat un alt fan al show-ului

„Jorge nu câștigă puncte pentru echipă, dar câștigă imunitate personală. Nemeș nu câștigă puncte pentru echipă, dar câștigă așa-zise dueluri de eliminare, care sunt, de fapt, niște biete joculețe, ca pentru preșcolari” a spus un altul.

„Formatul duelului de eliminare în 2024 este prea puțin compatibil cu spiritul „Survivor”. Părerea mea este că trebuia filmat a doua zi după consiliu, pe un traseu „Survivor”, cu cel puțin trei jocuri. Așa era un adevărat duel de eliminare!” a fost o altă părere.