Mellina, fostă vedetă a showului Survivor, a ajuns la Urgențe

Urgență medicală pentru o cântăreață și vedetă Survivor! O faimoasă participantă la showul Survivor, cunoscută și pentru cariera sa de artistă, a fost transportată de urgență la camera de gardă a unui spital din București.

Mellina a fost o personalitate importantă în sezoanele anterioare ale emisiunii Survivor. Ea a dezvăluit că starea sa este extrem de gravă, iar medicii întâmpină dificultăți în formularea unui diagnostic precis.

Fosta Războinică a comunicat că se află într-o situație disperată. Situația este cu atât mai rea cu cât medicii nu au reușit să identifice cauzele care stau la baza suferințelor intense pe care le experimentează.

Vedeta suferă de insomnie și are dureri în partea de jos a abdomenului.

„Vă scriu de la Urgență pentru că sunt disperată. Mă confrunt cu o simptomatologie greu de suportat de ceva timp și nimeni nu știe ce am. Medicii îmi spun că nu au ce să îmi facă.

Îmi dau doar calmante care nu își fac efectul. Nu mai dorm de de vreo 5 zile. Simptomatologia este durere și usturime în partea de jos a abdomenului”, a spus Mellina.

Vedeta mărturisit faptul că medicii nu cunosc originile suferinței sale. Pe lângă acest aspect, fosta concurentă, pe numele ei real, Mădălina Dumitru, este hotărâtă să găsească, în cele din urmă, un specialist care să identifice cauza bolii cu care trăiește.

Mellina
Mellina / SURSA FOTO: Facebook

Mellina are aceste simptome de o lună de zile

În ultimul timp, Mellina s-a confruntat cu probleme de sănătate și a ajuns să fie spitalizată, inclusiv în Grecia.

În acea perioadă, ea mărturisește că a fost nevoită să meargă la camera de gardă din cauza unui incident nedorit. Vedeta a fost înțepată de o creatură acvatică, necesitând asistență medicală specializată.

„Sunt așa cam de o lună de zile. Toți medicii îmi spun că nu am nimic și că nu mă pot interna pentru că nu îmi iese nimic la analizele de sânge. Leucocitele sunt bune, urina e bună, nu știu”, a spus vedeta, pentru Fanatik.

Mellina susține că a fost înțepată pentru că nu era echipată corespunzător în timp ce făcea snorkeling.

„Am fost să fac un pic de snorkeling și am uitat să îmi iau acea încălțăminte specială, am mers cu picioarele goale. Am zis că am eu grijă să nu calc pe vreun arici de mare. Dar la un moment dat m-am dezechilibrat.

A venit un val mare, m-am dezechilibrat și am pus picioarele peste tot. Cu piciorul drept am călcat pe un arici mai mare și am vreo 10 țepi care mi-au rămas în talpă”, povestește ea.

Artista susține că deși a fost o procedură dureroasă, a avut parte de dureri și mai mari. Spre exemplu atunci când a trecut prin procedura de epilare definitivă.

„Am mers la clinică și au reușit să îmi scoată doi. Mi-au spus acolo că trebuie să mai aștept să iasă, pentru că au intrat acei țepi foarte adânc. Dar în principiu mi-au spus că nu e nicio problemă.

Este dureros, dar sincer, e mai dureroasă epilarea definitivă. Așa că e ok. Acum nu pot păși cu dreptul. La clinică au curățat bine acolo și mi-au spus că nu e risc de infecție, de asta mi-a fost mie frică. Nu pot păși pe picior, calc mai mult pe călcâi”, a declarat ea.

Mellina are nevoie de pastile după participarea la Survivor

Având o pasiune pentru drumeții montane, Mellina a întâmpinat dificultăți semnificative după ce a reușit să cucerească vârful Kilimanjaro.

De atunci, a dezvăluit ea, nu se aventurează în nicio excursie fără anumite medicamente și creme, temându-se că problemele anterioare ar putea să reapară.

„După Survivor, am nevoie să am câteva pastile la mine. De exemplu, când am fost pe Kilimanjaro am făcut infecție urinară. De atunci, mereu când plec undeva îmi iau pastile pentru infecții urinare.

Dar altceva special nu am. Pot renunța la multe”, a mai spus Mellina.

Mellina, cu toate că se bucură de notorietate în calitate de artistă, s-a alăturat echipei Războinicilor în cadrul emisiunii Survivor. Alegerea ei a surprins pe mulți, însă se pare că a fost o decizie deliberată de a evita asocierea cu colegii ei celebri din echipa Faimoșilor, preferând atmosfera mai simplă a Războinicilor.