Bătălia s-a dat între Mellina și Sorin, de la echipa Războinicilor și Jador și Elena, de la echipa Faimoșilor. În urma voturilor primite de la public, Mellina a fost cea care a părăsit competiția, având cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În cadrul emisiunii Teo Show, Războinica a mărturisit că pe de o parte se bucură de faptul că se va întoarce acasă, dar este încă bulversată. Mellina a mărturisit că a văzut toate reacțiile negative la adresa și nu se aștepta ca acestea să fie în număr așa mare

„Încep să diger tot ceea ce se întâmplă. Atât de multe reacții, și negative și pozitive, încă nu îmi dau seama tot ce se întâmplă. După 3 luni de izolare, de dor de casă, de familie sunt bulversată.  Primul lucru pe care l-am făcut când am fost singura în camera de hotel i-am mulțumit lui Dumnezeu, pentru că nu va trebui să mai stau în junglă și că a fost alături de mine în toate cele 3 luni de zile. Și am făcut și duș!”, a declarat Mellina, fosta concurentă la Survivor România.

“A fost o luptă cu mine”

„În ultimul timp, fiecare zi a fost o luptă cu mine. În ultimele săptămâni simțeam că nu reușesc să mă mai conectez cu nimeni. M-am conectat cu Sindy, deși la început nu aveam tangențe una cu alta. Îmi pare rău că am lăsat-o acolo și îmi vine să îi trimit dulciuri. Pentru că avea nevoie de dulciuri, îi scădea glicemia(…) Mi s-a rupt cana, mi-am zis că nu mai vreau să mănânc raci și chiar vorbeam cu Sindy că în cazul meu, dar și al altora, apăreau tot felul de semne înainte să fim eliminați”, a mai spus Mellina.

Mellina. Sursă foto: Facebook

Răsturnare de situație la Survivor România

Se pare că fanii l-au părăsit pe Jador, concurentul de la echipa Faimoșilor. După ce, timp de mai multe săptămâni, a fost favoritul publicului, în ediția de duminică seara, atât concurenții, cât și telespectatorii au avut parte de o surpriză. Jador nu a mai fost primul clasat în preferințele publicului, acest loc revenindu-i lui Zannidache.