Tichetele de masa in format electronic sub forma unor carduri reprezinta un instrument modern de management pentru cresterea motivarii, performantei si stimularii angajatilor. Sistemul de achizitionare si implementare este extrem de simplu. Practic, comanzi si distribui cardurile de masa angajatilor tai o data la patru ani, intreaga operatiune de alimentare a cardurilor cu valoarea tichetelor de masa putand fi facuta rapid, prin intermediul platformei Chèque Online.

In plus, cardurile de masa au pentru angajatori aceleasi facilitati fiscale ca si tichetele de masa pe suport de hartie, respectiv scutirea de la plata taxelor social-salariale si deductibilitate la plata impozitului pe profit, rezultand intr-un cost pentru angajator cu 40% mai mic, comparativ cu aceeasi suma oferita in bani. O companie care va acorda carduri de masa va face o economie de aproximativ 155 de lei pentru fiecare angajat, datorita taxelor salariale si patronale 0.

Prin intermediul serviciilor conexe asociate cardului de masa de la Up Romania, beneficiarii pot efectua o serie de operatiuni pentru verificarea si controlul tranzatiilor, precum: interogarea soldului, istoricul tranzactiilor, valabilitatea tichetelor de masa, reteaua de magazine partenere.

Pentru salariati, marele avantaj al cardurilor de masa vine din posibilitatea de a plati fractii din valoarea tichetului de masa, plata la casa fiind astfel mult simplificata si accelerata. Mai mult, angajatii au posibilitatea utilizarii aplicatiei mobile Card UpRomania din App Store sau Google Play, care permite o gestiune rapida a informatiilor existente pe card, geolocalizarea si configurarea traseului pana la magazinele partenere, precum si acces la ofertele speciale, create impreuna cu partenerii afiliati cardurilor de masa Chèque Déjeuner.

Tichetele de masa sub forma de carduri de masa de la Up Romania sunt acceptate in toate marile retele comerciale, precum si de o gama variata de restaurante, fast-food-uri, companii de catering si magazine, la nivel national.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala, independenta si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe card-de-masa.ro  si comanda cardurile de masa Chèque Déjeuner pentru salariatii tai!