Într-o postare pe contul personal de socializare, artista Thalia i-a transmis un mesaj emoționant gimnastei românce, Nadia Comăneci. Deși multă lume nu știa acest lucru, cântăreața o adoră pe Nadia Comăneci încă din perioada copilăriei.

Avea postere cu ea în camera ei încă de când era mică, îi știa toate medaliile și ținea minte și toate declarațiile pe care gimnasta le-a acordat presei de-a lungul anilor.

Totodată, Thalia a mai dezvăluit că a fost mereu inspirată de stilul de viață al Nadiei Comăneci, iar în momentul în care aceasta i-a apreciat câteva imagini, artista s-a simțit mai fericită ca niciodată.

”Mereu m-a inspirat”

Aceasta i-a mulțumit Nadiei Comăneci pentru influența sa, pentru atitudinea ei și s-a bucurat de faptul că cele două au apucat să socializeze cel puțin prin intermediul rețelelor de socializare.

„Dragilor vreau să vă povestesc ceva. Voi știați că fetița asta de mică a fost înnebunită de Nadia Comăneci? Pentru mine ea a fost o mare influență în viața mea. Am avut postere cu ea în toată camera, fotografii cu ea, imagini cu medaliile ei, dar și interviurile pe care le dădea presei.

Copilul meu interior tremură de bucurie când își dă seama că idolul ei din copilărie o urmărește! Nadia Comăneci a fost una dintre cele mai mari surse de inspirație de-a lungul vieții mele pentru disciplina, precizia, perseverența și sacrificiul ei enorm pentru a deveni marea legendă care este.

Nici în visele mele cele mai sălbatice nu mi-aș fi imaginat că prin intermediul rețelelor de socializare, în cazul de față Instagram, lumile noastre ar putea fi mai aproape. Aseară când mi-am dat seama că mă urmărește și chiar a lăsat niște like-uri pe contul meu, m-am entuziasmat foarte tare. Nadia, te iubesc. Tu însemni atât de mult pentru mine. Îți mulțumesc pentru tot”, se arată în video-ul postat de Thalia.

Răspunsul Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci a reacționat și ea la clipul video care i-a fost dedicat. Gimnasta susține că abia așteaptă să o întâlnească pe Talia și i-a urat felicitări pentru cariera pe care a reușit să și-o construiască.

„Dragă Thalia, mulțumesc pentru acest mesaj frumos…Felicitări pentru cariera ta minunată. Îmbrățișări pentru tine, dar și pentru familia ta. Abia aștept să te întâlnesc”, a fost răspunsul Nadiei Comăneci la video-ul postat de vedetă.

La rândul ei, Thalia a venit și ea cu un mesaj. „Toate aceste sentimente într-o singură secundă. Sunt atât de fericită acum. Abia aștept să te văd în una din zilele următoare…curând”, a fost răspunsul Thaliei, apreciat și de Nadia Comăneci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Thalia (@thalia)