„Cândva o să candidez, cu siguranță. Aveți ca mărturie clară: cândva o să candidez și la prezidențialele din România. Nu mă întrebați și când anume, pentru că aceasta este surpriză. Știu cum va fi. Problema nu este cum o să fie, o să fie sigur. N-am niciun fel de problemă”, a spus Teodorovici.

Ministrul a fost întrebat dacă va intra în cursa internă din PSD pentru prezidențialele din acest an, dar a evitat să ofere un răspuns concret.

„Haideti sa nu le luam asa, daca spun aici ce mai facem la partid? PSD niciodata nu va pierde ceva cand vrea cu adevarat sa castige”, a declarat Teodorovici.

Oficialul nu se află la prima discuție de acest gen. Ministrul a precizat, în urmă cu aproape un an, că ”un om politic, dacă nu vrea mai mult, este ipocrit”

„Nu mă întrebaţi pe mine de aşa ceva. Haideţi să vă spun şi altceva. Un om politic dacă nu vrea mai mult este ipocrit. Orice om politic poate îşi doreşte să fie undeva, dacă ar spune nu, s-ar spune că are alte interese şi ipocrit nu sunt”, a spus ministrul.