Reprezentanţii partidelor din opoziţie spun că actul normatitvvor băga economia României în faliment.

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, este astfel aşteptat luni în Camera Deputaţilor, la „Ora guvernului”, începând cu ora 16:00.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat recent că o decizie în privinţa modificării OUG 114 va fi luată după ce va avea discuţii cu toţi miniştrii.

„Eu cred că este important să dăm dovadă de flexibilitate, totul este perfectibil, inclusiv o lege, dar eu am cerut tuturor miniştrilor ca pe OUG 114 să vină cu argumente justificate pentru a schimba anumite lucruri. După ce am toate aceste argumente, după ce văd ce stă la baza modificărilor care sunt cerute, atunci vom lua o decizie, pentru că eu cred că această decizie trebuie să se plieze pe realitate, şi nu pe considerentele unei persoane. Eu cred că săptămâna aceasta voi avea o discuţie cu miniştrii legat de toate acest aspecte”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul spune că va avea discuţii cu fiecare ministru în parte şi abia apoi va lua o decizie.

„Vreau ca decizia pe care o luăm – s-ar putea să fie decizie să nu facem schimbare, s-ar putea să fie o decizie în care să schimbăm anumite lucruri – vreau să se plieze pe ceea ce este real şi pe ceea ce poate ajuta, nu poate încurca. De aceea, cred că este foarte important să analizăm fiecare aspect în parte şi eu cred că ceea ce a făcut Guvernul României, primul ministru, în a solicita fiecărui ministru argumente pentru schimbări care se doresc cred că este un lucru corect şi normal”, a spus premierul.

Te-ar putea interesa și: