Teo Trandafir lucrează la Radio Impuls

Teo Trandafir n-a plecat de la Kanal D. Lucrează, în continuare, la același trust media. Atâta doar că acum nu mai apare la Kanal D, ci la Radio Impuls. Ea și Mihai Hînda prezintă „Bară la bară”, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00.

Vedeta a explicat cum a fost trecerea de la TV la radio. Se pare că trecerea a fost ”foarte simplă, firească” pentru că a mai lucrat cu Mihai Hînda. Cei doi au prezentat rubrica „Mașina timpului”, înainte de a prelua microfonul la Radio Impuls.

Despre el are numai cuvinte de laudă. Pentru ea, Mihai Hînda este ”colegul pe care și l-ar dori oricine”, ”excepțional”, ”un om de o calitate morală incredibilă”.

”Postul de radio unde lucrez, Radio Impuls, face parte din același trust, nu am plecat de la Kanal D. Trecerea a fost foarte simplă, firească, având în vedere că am mai lucrat cu Mihai Hînda de-a lungul timpului. Mă simt excepțional la „Bară la bară” cu atât mai mult cu cât Mihai este colegul pe care și l-ar dori oricine.

În ciuda faptului că este prima dată când face emisiune cu cineva, s-a adaptat foarte bine. Eu sunt foarte atentă ca el să se simtă confortabil, el la fel în ceea ce mă privește, așa că nu avea ce să meargă rău. Îi îndemnăm pe cititori să asculte emisiunea „Bară la bară” pentru o porție zdravănă de bună dispoziție.

Excepțional. Este un om de o calitate morală incredibilă, iar profesional nu am ce să mai spun pentru că l-a auzit toată lumea. Cine nu l-a ascultat încă este invitat de mine să o facă. Este o emisiune care își propune și reușește să stea de vorbă cu oamenii care ascultă.

Oamenii simt nevoia să își exprime opiniile și de ce să nu le dăm această șansă, dacă ne ajută pe toți? Pe noi că aflăm lucruri la care poate nu ne-am fi gândit, iar pe ascultători să se exprime liber”, a spus ea pentru Fanatik.

Teo Trandafir se simte ca acasă la radio

Pentru ea, ”radioul este acasă”, locul unde se simte foarte bine. Îi place atmosfera de la Radio Impuls.

A învățat că ”în televiziune și în radio totul este foarte dinamic și oricând poate apărea un proiect interesant.” Acum, se află ”într-o etapă nouă”, una în care se simte ”bine”.

”Pentru mine radioul este acasă, locul unde mă simt foarte bine și îmi place atmosfera de la Radio Impuls. Am învățat că ”niciodată să nu spui niciodată”, pentru că în televiziune și în radio totul este foarte dinamic și oricând poate apărea un proiect interesant. (…) Mă aflu într-o etapă nouă, una în care mă simt bine.

Mi se pare că am luat-o cumva de la zero, dar în alte condiții. Am senzația că viața este o spirală, istoria nu se repetă identic, pentru că tehnica este alta, gusturile diferă, dinamica radioului este alta. Eu sunt într-o perioadă în care reînvăț, alături de colegul meu Mihai Hinda, lucruri pe care, culmea, le știam”, a zis ea.

Teo Trandafir a vrut să devină medic

În tinerețe, a vrut să fie medic pentru că i-a plăcut mult meseria tatălui ei și ”felul în care el a decis să o abordeze”.

Însă, s-a înscris la Limbi Străine. A debutat la Fun Radio Bucureșți în 1991. A început prin a fi secretara postului, după care am devenit voce.

„Televiziunea nu m-a cucerit, am cucerit-o eu pe ea. Veneam din radio și a trebuit să o fac, pentru că nu aveam de ales. Într-o vineri mi s-a spus că de luni o să preiau matinalul și, datorită lui Mircea Badea, am reușit”, a mai spus ea.