Denise Rifai a atras din nou toate privirile

Prezentatoarea de televiziune Denise Rifai a impresionat din nou. Vedeta Kanal D și-a achiziționat un bolid de lux în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Denise nu a ratat ocazia și a ieșit la plimbare cu noul său vehicul, atrăgând atenția trecătorilor.

Cu toate acestea, apariția ei nu s-a limitat doar la mașina sa de lux, ci și la ținuta sa extrem de sexy, însoțită de o geantă de lux. Denise a decis să se oprească la un fast-food pentru o gustare, dar a avut parte de un moment neplăcut atunci când o cerșetoare a încercat să o convingă să îi ofere bani. Cu toate insistențele, Denise Rifai a rămas fermă și nu i-a acordat se pare niciun ajutor, potrivit spynews.ro.

După această întâmplare, prezentatoarea de televiziune și-a continuat masa în liniște și a avut o convorbire telefonică.

Denise Rifai a împlinit marţi, 26 septembrie, vârsta de 38 de ani. În acest context, vedeta de la Kanal D a făcut mai multe dezvăluiri din viața sa privată.

„38 de ani! Nici nu îmi vine să cred că împlinesc vârsta asta. Nu știu când au trecut anii. Este cea mai frumoasă zi din an și pentru mine întotdeauna este un an nou care se deschide odată cu ziua aceasta. Revelionul e mai mult o petrecere pentru mine. Ca an și ca sistem de evaluare al meu pentru mine se deschide acum un an nou și se închide anul viitor pe vremea aceasta”, a spus Denise Rifai.

Vedeta de la Kanal D a devenit ținta escrocilor

Amintim că vedeta de la Kanal D a devenit ținta escrocilor. Este vorba despre o știre falsă despre un interviu pe care l-ar fi realizat cu Robert Turcescu, în cadrul emisiunii TV „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Interviul respectiv este un fake news în care este rostogolit numele ei, al emisiunii TV și al altor persoane publice. Acolo scrie că Robert Turcescu ar fi fost arestat și dat în judecată de Banca României. Fals!

Este o practică tot mai întâlnită! Diferite entități se folosesc de numele emisiunilor TV și ale unor persoane publice pentru escrocherii. Vedeta i-a rugat pe fanii ei să nu citească acele știri false.