Japonezii de la Sharp au venit la CES 2013 cu aproape douăzeci de modele TV din clasele cu diagonală de peste 60 de inch care fac parte din noua linie de televizoare cu LED dezvoltate sub brandul AQUOS. De asemenea, a adus sub lumina reflectoarelor mai multe modele create cu tehnologia Quattron, opţiuni suplimentare încorporate în clasele de ecrane cu diagonale de 60, 70  şi 80 de inch, dar și concepte noi de design, uimitor de ergonomice. Vedeta pare a fi cel mai mare televizor LED – modelul AQUOS cu diagonală de 90 de inch.

Lansat în iunie 2012, cu o înălţime de 1,2 m,  modelul AQUOS cu diagonală de 228 cm este cel mai mare televizor LED din lume, statut pe care continuă să şi-l păstreze şi în cadrul gamei din 2013. Calitatea imaginii este la fel de uluitoare ca și dimensiunile sale. În ciuda dimensiunilor, televizorul este relativ subţire şi uşor. Cu o greutate de numai 64 kg şi o grosime mai mică de 13 cm, aparatul este uşor de montat pe perete. Şi cu tehnologia LED, acesta este atât de eficient, încât consumul anual de energie ajunge la numai 28 de dolari.

3D
Unsprezece din modelele AQUOS cu ecran mare prezentate de Sharp încorporează tehnologia 3D full-HD 1080p activă, oferind o rezoluţie de două ori mai mare decât cea a tehnologiei 3D pasive. Noutatea anului 2013 este utilizarea ochelarilor 3D Bluetooth care nu sunt expuşi interferenţelor.