iPhone 6 este disponibil începând cu prețul de 1.199 lei, iar iPhone 6 Plus începând cu prețul de 1.499 lei la Telekom România. Nikolai Beckers, CEO-ul Telekom România, a declarat că ofertele companiei sunt imbatabile, de aceea telefoanele Apple nu sunt blocate în rețea. De asemenea, acesta a adăugat că se așteaptă ca stocul existent să fie epuizat în mai puțin de o săptămână, fără să ofere cifre legate de numărul de unități disponibile. 

Primul posesor de iPhone 6 din România a fost un fan înfocat al telefoanelor Apple pe nume Mihai care a așteptat lansarea smartphone-ului, timp trei zile, într-un cort în fața magazinului Telekom România. 

iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt cele mai recente inovații din istoria iPhone, două modele noi cu un display uimitor Retina HD de 4.7 inci, respectiv 5.5 inci, și tehnologii inovatoare, totul într-un design subțire și compact. Noile telefoane iPhone aduc o carcasă unibody din aluminiu anodizat ce se îmbină perfect cu display-ul din sticlă, asigurând un ecran mai mare, ce rămâne ușor de utilizat. Ambele modele sunt mai performante în toate privințele și includ procesorul Apple A8 de 64 biți de generația a doua cu o arhitectură de tip desktop, pentru o performanță superioară și autonomie sporită, cameră foto iSight și FaceTime HD îmbunătățite; tehnologii wireless ultrarapide. iPhone 6 și iPhone 6 Plus utilizează iOS 8, cea mai nouă versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil, ce oferă o experiență de utilizare mai rapidă și mai inituitivă cu noile funcții de Mesaje și Fotografii, tastatură QuickType, o nouă aplicație Health, funcții Family Sharing și iCloud Drive.