“Până în prezent am comercializat telefonul Colia S402 în special prin intermediul site-urilor online, care sunt mai puțin accesibile celor mai în vârstă – publicul nostru țintă. În majoritatea cazurilor, clienții tineri au cumpărat produsul spre a-l oferi cadou părinților sau bunicilor. Prezența sa în cadrul Farmaciilor DONA ne va ajuta să ne apropiem mai mult de cei care au nevoie de un astfel de telefon”, a declarat Valentin Haicu, directorul general VHCI Business Development.

Colia S402 este un terminal GSM adaptat nevoilor de comunicare specifice seniorilor. Telefonul are taste de mari dimensiuni, ecran monocrom și sonor foarte puternic, aspecte care-l fac accesibil persoanelor în vârstă.

De la lansarea produsului, VHCI Business Development a comercializat aproximativ 300 de terminale Colia S402, cea mai mare parte a acestora prin intermediul site-ului de portofoliu www.fungadgets.ro.

Aparatele nu sunt codate, putând fi folosite imediat în orice reţea GSM. Preţul unui telefon Colia S402 este 198 lei (inclusiv TVA). Posesorii de carduri de credit Card Avantaj îl vor putea achiziționa în rate atât online, cât și în cadrul Farmaciilor DONA.

Clienții fideli vor putea folosi cardurile de reducere ale farmaciilor DONA pentru a beneficia de un preț mai mic cu 5%.
SURSA: VHCI Business Development