Consumatorii de pe marile pieţe europene, inclusiv Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia, Suedia şi Austria, printre altele, vor putea să experimenteze începând de luna viitoare, dispozitivul cel mai inovator din industria de smartphone-uri. Noul LG G-Flex va ajunge oficial şi pe piața din România.

Până în prezent, LG G Flex a fost disponibil doar în Asia (Coreea, Hong Kong şi     Singapore) şi a fost anunţat în cadrul CES că va fi disponibil la începutul acestei luni, în SUA, în acest trimestru, la trei dintre cei mai mari operatoridin ţară: AT & T, Sprint şi T-Mobile. Disponibilitatea smartphone-ului G Flex pe piaţa europeană a fost aşteptată cu nerăbdare şi va deschide calea pentru noi lansări în alte părţi ale lumii.

LG G Flex are un ecran de 6 inch, Plastic OLED (P-OLED), cel mai mare din lume, special creat şi dezvoltat pentru un smartphone. G Flex utilizează prima baterie curbată din lume şi este primul telefon care dispune de un strat de auto-reparare pe capacul din spate, ceea ce îl face imun la zgârieturi şi crăpături minore . Dispozitivul unic oferă, de asemenea,   caracteristici UX centrate pe utilizator, cum ar fi QTheatre, Fereastră Dublă (Dual Window) şi Blocare a tastelor prin Balansare (Swing Lockscreen) special concepute pentru ecran curbat.

Caracteristici (Versiunea Europeană):

–    Chipset: 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800 (MSM 8974)
GPU: Adreno 330, 450MHz
–    Ecran: 6-inch HD (1280 x 720), P-OLED Curbat (RGB Real)
–    Memorie: 2GB LP DDR3 RAM / 32GB eMMc
–    Cameră: Spate 13.0MP / Faţă 2.1MP
–    Baterie: 3,500mAh (încorporată)
–    Sistem de Operare: Android Jelly Bean 4.2.2
–    Mărime: 160.5 x 81.6 x 7.9 – 8.7mm
–    Greutate: 177g
–    Reţea: LTE / HSPA+ / GSM
–    Conectivitate: BT 4.0 / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC
–    Culoare: Argintiu Titan
–    Altele:  Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback