"Plata prin SMS este o metodă nouă, de care foarte mulţi s-au bucurat, mai ales un anumit segment de vârstă, care a reacţionat foarte bine. Au fost foarte mulţi însă care nu au vrut să plătească în acest mod pentru aveau complicaţii, lucrau pentru diverse companii şi nu aveau sistemul acesta pe telefoane de serviciu. Din acest motiv s-au blocat practic porţile de acolo, pentru că a fost o coadă mare, la coada clasică. Lucrăm să îşi regleze şi firmele aceste mecanisme şi sperăm să nu mai avem blocaje de acest gen. La toate punctele le taxare din lume, la un nivel de trafic se opreşte circulaţia. Eu cred că bine popularizată această oportunitate va fi folosită pentru că avem un termen de 24 de ore termen în care poţi să plăteşti. Practic, cineva de firmă poate să plătească taxa pentru un camion, pentru numărul respectiv. Nu văd motive pentru care nu s-ar folosi generalizat acest sistem", a spus Costescu. 

În ceea ce priveşte reparaţiile pe Autostrada Soarelui, A2, şeful MT a afirmat că CNADNR intenţionează să le finalizeze până la vacanţa de 1 mai. 

"CNADNR vrea să aibă programul de reparaţii finalizat până când începe sezonul şi traficul semnificativ pe autostradă, iar anul acesta şi-au propus un obiectiv mai ambiţios ca până la vacanţa mică, cum este numită cea de la 1 mai, să finalizeze. De obicei termină chiar dacă au fost şi cazuri când au rămas cu restanţe între 1 mai şi începutul sezonului propriu-zis, sezonul verii", a adăugat Costescu. AGERPRES