‘Ca urmare a solicitărilor de reintroducere a acestor rute, compania TAROM s-a arătat dispusă să poarte discuţii cu fiecare aeroport în parte cu scopul de a oferi pasagerilor săi cel mai bun produs în condiţii de siguranţă şi calitate. În urma acestor discuţii, au fost agreate soluţii de operare menite să răspundă pozitiv considerentelor de ordin economic, operaţional, demografic şi de imagine a companiei, avute în vedere anterior’, precizează comunicatul.

Începând din 17 noiembrie, clienţii TAROM pot călători între Bucureşti şi Suceava în zilele de luni, miercuri, joi, vineri şi duminică, la ora 12.50, cu sosire la ora 14.00 în Suceava, iar din Suceava se pleacă la 14.25, cu sosire în Capitală la 15.40 Bucureşti.

Spre Târgu Mureş se pleacă din Bucureşti luni, marţi, joi, vineri, duminică la ora 21.00, cu sosire la 22.00, iar din Târgu Mureş sunt curse spre Bucureşti în zilele de luni, marţi, miercuri, vineri, sâmbătă, la ora 5.50, cu sosire în Capitală la 6.50.

De asemenea, din 18 noiembrie, pasagerii pot călători pe ruta Bucureşti-Sibiu şi retur în zilele de luni, miercuri şi vineri, cu plecare la 13.05 din Bucureşti şi sosire la ora 14.00 la Sibiu şi plecare din Sibiu la 14.25, cu sosire la Bucureşti la 15.15.

SURSA: Agerpres