Blue Air şi Tarom sunt cele mai mari companii aviatice româneşti.

“Blue Air continuă să-și îmbunătățească oferta de servicii pentru a oferi pasagerilor opțiuni de călătorie cât mai flexibile și confortabile. Pasagerii care aleg să călătorească pe un itinerariu compus din segmente Blue Air / Tarom vor beneficia de o experiență fluentă de călătorie. Astfel, toate cărțile de îmbarcare se vor emite la punctul de origine, nemaifiind nevoie de a efectua procesul de check-in în punctul de conexiune”, a anunţat Blue Air, într-un comunicat.

Pasagerii care călătoresc pe un itinerariu compus din segmente Blue Air şi Tarom vor primi bilete de călătorie doar când pleacă în călătorie, fara sa mai fie nevoie ca aceştia să efectueze procesul de check-in în punctul de conexiune.

Biletele în baza acordului bilateral interline sunt disponibile la agențiile partenere ale celor două companii.

“Suntem încântați de succesul acestui acord și ne bucurăm să ducem parteneriatul cu Tarom la un nou nivel. Această cooperare era așteptată de piață, denotă cele câteva sute de bilete vândute în primele zile. Cu siguranță, noile destinații astfel deservite de ambele companii vor duce la creșterea performanțelor economice pentru ambele companii aeriene. Dacă până ieri un pasager trebuia să aleagă alte linii aeriene pentru a călători, de exemplu, de la Istanbul la Lisabona, astăzi are oportunitatea să folosească serviciile aeriene românești. Pasagerii noștri se pot bucura de o acoperire internațională extinsă și de un confort suplimentar în situația zborurilor cu conexiune”, a declarat Tudor Constantinescu, director comercial Blue Air.