Au trecut mai bine de patru luni de la acel moment, iar senatorii amână în continuare votul final, argumentând că au nevoie de timp suplimentar pentru a citi dosarul.
Decizia parlamentarilor vine după ce senatorii USR au încercat să grăbească procesul și să obțină un vot rapid în plen, însă acțiunea reprezentanților USR nu a fost băgată în seamă de parlamentarii puterii.

„Am discutat în cadrul Biroului Permanent, am propus colegilor ca termenul final, să avem un răspuns din patea Comisiei juridice, să fie data de 2 aprilie. Au fost toți colegii de acord, motiv pentru care am considerat că nu mai aveam de ce să mai dezbatem și solicitarea grupului USR. Rămâne ca termenul final să fie doi aprilie și să avem un răspuns de la Comisie juridică”, a declarat Claudiu Manda.

DNA a anunţat, în noiembrie 2018, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la reprezentanţii unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiţionale la un contract comercial, banii fiind folosiţi pentru campania electorală.

Te-ar putea interesa și: