De asemenea, angajatorii se gândesc și la alte surprize prin care să-și răsplătească angajații, precum coșurile de produse tradiționale de Crăciun, bilete gratuite la evenimente și spectacole, vouchere de discount la diverși retaileri, vacanțe și călătorii, noteaza Profit.

,,Analizând domeniile unde vor fi acordate prime de Sărbători, reiese faptul că retailul și sectorul de stat sunt în prim-plan. Dincolo de mediul bugetar, unde decizia este administrativă, în retail este rezultatul unui an excelent de vânzări. Este interesant și faptul că pe lista celor care vor acorda prime de sărbători se află și firme care au performat nesatisfăcător în 2018, semn că fidelizarea și motivarea angajaților sunt prioritare”, spune Alexandru Bălțat, manager TrainYourBrain, care a realizat studiul împreună cu Frames.

Studiul, realizat în luna noiembrie, a inclus peste 500 de respondenți (oameni de afaceri, manageri din companii, responsabili HR etc), fiind efectuat prin interogare online&telefonică și având o marjă de eroare de +/- 3%.