Petru Călinescu, fiul juratului de la Românii au talent, i-a îndeplinit tatălui său una dintre cele mai mari dorințe ale sale.

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant cu privire la o piesă pe care tocmai a înregistrat-o și pe care i-o dedică atât fiului său, în vârstă de un an, cât și tatălui său care și-a dorit de mult ca acesta să înregistreze un cover pentru piesa britanicului Cat Stevens, ”Father and son” (”Tatăl și fiul”).

„O piesă pe care de multă vreme am vrut să o înregistrez, dar pe care abia acum o înţeleg pe deplin. O întâlnire a generaţiilor, un duet între un tată şi fiul lui. Dedicată băieţelului meu, Dominic, care astăzi împlineşte primul lui anişor – şi tatălui meu, care de mult îşi dorea să înregistrez piesa aceasta”, a scris Petru pe contul lui oficial de artist.

Petru Călinescu nu a vrut să se ocupe de afacerile tatălui său

Acesta ar fi putut să se ocupe de afacerile tatălui său însă a decis să o ia pe propriul drum și să studieze muzica în Anglia, la facultatea din Liverpool.

În prezent, Petru Călinescu cântă în cluburi de jazz dar și la evenimente privare și nunți. A reușit să susțină un duet alături de Loredana Groza la Sala Palatului.

Florin Călinescu a trecut prin momente dificile

În 2013, Florin Călinescu a suferit un șoc după ce fiul său Luca a decis să își pună capăt zilelor.

Decizia aceasta a fost luată după ce mama acestuia cât și bunicii săi au murit într-un interval scurt de timp.