Pro TV a fost sancționat cu 25.000 de lei pentru comentariile lui Florin Călinescu la adresa lui Pavel Bartoș, după ce acesta a ratat o aruncare la coșul de baschet, scrie impact.ro.

„Pavel, sa-ți dau un exemplar din cartea mea, Cum s-o bagi din prima”, a fost comentariul făcut de Călinescu după ce Pavel Bartoș a ratat o aruncare la coșul de baschet. Alte comentarii care au atras CNA sunt: „Am inițiat o partidă de sex la ora trei și zece și când mi s-a părut că mi-am făcut datoria era două și un sfert”, „În mintea mea, m-am uitat la ea, părea moartă, zic, ce dracu!”.

Cel care a propus amenda, Radu Herjeu, consideră că astfel de comentarii nu au ce căuta la o emisiune ca „Românii au Talent”, care este urmărită de un număr mare de copii.

„Astfel de discuții pot fi, poate, așteptate la iUmor, dar la Românii au talent, care e emisiunea cu cea mai mare audiență în rândurile copiilor, părinții își lasă copilul pentru că nu se așteptă să se audă astfel de discuții. Emisiunea nu prezintă, teoretic, un pericol pentru un minor, dar uite că prezintă”, a spus Radu Herjeu, cel care a propus amenda.

Alte discuții indecente pe care CNA le dă exemplu este o discuție dintre Mihai Petre și Florin Călinescu:

Mihai Petre: Iar am un sentiment ciudat.

Andra: Dar ce-i cu sentimentele astea?

Mihai Petre: Nu știu, am senzația că o să se întâmple ceva grandios.

Florin Călinescu: Mi se scoală mie…

(…)

Florin Călinescu: Ai făcut sex azi noapte?

Mihai Petre: Azi noapte, nu. De ce?

Florin Călinescu: Nu înțeleg, la vârsta ta ce ai de ești așa obosit?