CEO-ul unei companii de jocuri video și-a dat numărul personal de telefon celor 10.000 de angajați.

El spune că “i-a încurajat pe fiecare în parte să-l sune” dacă au “întrebări referitoare la facilitățile medicale oferită de companie”.

Doctori privați pentru angajați

“Câteva sute” de oameni l-au contactat deja, a mai precizat el.

În context, CEO-ul companiei Activision Blizzard, Bobby Kotick, a anunțat că doar “un număr mic” din angajații companiei au fost diagnosticați cu COVID-19.

Kotick folosește pandemia de coronavirus pentru a crește beneficiile de sănătate ale angajaților, punând la dispoziție doctori privați, suportând o parte din costul unor medicamente și oferind consultații online, notează digi24.ro.

Când revine viața la normal

Compania Activision Blizzard produce jocuri video, cele mai cunoscute fiind Call of Duty și World of Warcraft. Angajații companiei lucrează de acasă în această perioadă și Kotick spune că producția de jocuri rămâne “activă” pentru moment.

Mai mult, pentru a ușura procesul de tranziție pentru angajați, compania a anunțat că plătește pentru abonamente mai rapide de internet și echipamente noi, la nevoie.

Bobby Kotick crede că viața oamenilor se va întoarce la normal abia atunci când vor fi disponibile la scară largă și la preț redus un vaccin și o modalitate de testare.